Een beetje over mezelf


 
Ja, en dan denk je nu vast, maar wie ben je eigenlijk en waarom ben je deze winkel en webshop begonnen?

Nou dat zit zo. Eigenlijk fladderde ik altijd door het leven. Alles was (en is) leuk. Ik mocht studeren, had een prima baan, maakte mooie reizen, ging naar festivals, heb lieve vrienden en familie, ben gezond. Heerlijk zou je zeggen. Nou dat was ook zo, maar wilde ik zo mijn hele leven blijven leven? Blijven fladderen?

Ik wilde wakker worden en mijn leven meer in eigen hand nemen. Wat doe ik nou het allerliefst? Mijn vader heeft nooit gedaan, wat hij eigenlijk wel altijd had willen doen. Dat laat ik mij niet overkomen. 

Dat dus, en toen ontstond Sprinkel + Hop. Het ligt iets genuanceerder, maar dit is wel de kern. Tot nu toe vind ik alles leuk aan Sprinkel + Hop. Ja, natuurlijk is het inkopen fantastisch. Maar ook de administratie doen vind ik leuk, mijn winkel stylen, met al die fijne klanten kletsen, alles. Sprinkel + Hop is wat ik leuk vind. Ik kan het op mijn eigen manier doen, precies zoals ik het graag wil doen. En dat met spullen die door anderen 'weg' zijn gedaan. Mooi idee toch, dat je niets nieuws koopt, maar iets nieuws ouds?  Ik word er blij van! Hopelijk jij ook. Kijk lekker rond, struin pagina's af, kom langs in mijn winkel en verdwaal in mijn wereld. Veel plezier!

 
Liefs, Joke

september 2016